lørdag den 5. november 2016

Nu kommer årets farlige julefrokoster

Denne sæson kan være en prøvelse for de mange iblandt os, som kæmper med vægten. Julefrokosterne indeholder mange fristelser, og det kræver så ganske afgjort sin mand at kunne modstå disse fristelser. I dag vil jeg dele et par ideer, som måske kan hjælpe dig lidt på vej.


Gå efter salaterne
Det betaler sig at gå efter det grønne. Det kan du spise mere af uden det sætter sig på sidebenene, og du deltager derved i det sociale samvær uden at virke helt udenfor.

Skær fedtet fra
Du kan sagtens spise en god julefrokost uden smør på rugbrødet. Det giver overskud på kalorietabellen, og gør du evt. kan få lidt bacon på leverpostejen eller være med på desserten, fordi du så har lidt 'overskud' på dit tidligere indtag.

På samme måde er sværen på flæskestegen yderst delikat. Men du skal være opmærksom på, det indeholder store fedtmængder, hvis ikke du fravælger hele fedtkanten. Om selve sværen så ryger med er et valg - som alt andet her i livet er noget et tilvalg mens andre ting er fravalg. .-)

Undgå for meget alkohol - tomme kalorier
Udover du garanteret er populær som ædru chauffør, så er alkohol tomme kalorier. Du har ikke brug for dem, så hvorfor indtage dem?

Alt handler om balance
Jeg håber du kunne bruge disse tips. Held og lykke i sæsonen, og husk, at du altid er velkommen til at skrive en kommentar, hvis jeg kan komme med gode råd til det du gerne vil vide mere om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar