søndag den 15. maj 2011

Sommeren - en unik chance for at bruge grillen

Som de fleste nok allerede ved, så er sommeren den bedste sæson - både ud fra et humørmæssigt perspektiv, men sandelig også fordi det giver os en unik chance for at bruge grillen. Kød stegt på grillen har nemlig nogle rigtige gode egenskaber, herunder, at der ikke kommer lige så meget fedt med i stegeprocessen som hvis du havde brugt en almindelig stegepande.

Det emne har Go' Morgen på TV2 også taget fat på, hvilket du kan se herfra: http://go.tv2.dk/articlemad/id-39788847:så-sundt-er-det-at-grille.html.

Som det kan læses i artiklen, så er det vigtigt at huske salaten. De friske grøntsager giver dig chancen for dels at få flotte farver på maden, men så sandelig også smagsnuancer du slet ikke finder i det grønne i vinterperioden hvor den kunstige frembringelse af de grønne ting slet ikke smager nær så godt som de gør om sommeren.

Så dit helbred vil stensikkert have godt af, at du finder noget kul, og sætter dig for mindst én gang om ugen at tage tiden til at tænde kullene, og opleve glæden ved grillmad. Hvis ikke du allerede har en grillhåndbog, så gå ned i din lokale boghandel og få inspiration med til dit næste måltid.

Bon appétit. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar