lørdag den 23. januar 2016

McDonald's - et skoleeksempel i alt andet end sundhed

Det er næppe nogen overraskelse, at McDonald's mad er gift for en slankekur. Filmen Supersize Me fortalte alt, og salgstallene på deres nu hedengangne salat, cæsarsalaten, på 0,3% fortæller vist alt der er, at sige om dén sag. Det var et rent tilfælde, at jeg her til formiddag faldt over en artikel, hvor det blev fortalt, at fastfoodkæden nu havde droppet salaten helt.

Man skal aldrig være fanatisk. En livsomstilling der virker kræver et langt - og sejt - træk. Så du behøver ikke holde dig helt væk. Men det kan varmt anbefales ikke at gøre det, for flere steder skal du kun gå få meter for at finde gode sandwiches eller andre spændende ting...

Dog er et så lavt salgstal som 0,3% tankevækkende, for det antyder også, at sunde piger holder sig helt væk fra kæden, og derved må der være andre salgstal der kunne være interessante, herunder salget af kaffe.

Men da jeg ikke er ansat i McDonald's, skal jeg ikke lave nogen analyse af deres tal, men blot sende alle en varm hilsen her på bloggen. Du havde nok næsten glemt den eksisterede, men nu vil jeg sparke lidt liv i bloggen igen.

Fortsat god weekend :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar